/* Bird Encyclopedia: isolated styles, no external assets */
.post-content .bird-encyclopedia-card {box-sizing:border-box;clear:both;margin:2.25em 0 1.4em;padding:1.35em 1.5em;border:1px solid #cfe2cc;border-radius:15px;background:#f8fcf7;color:#273d2b;line-height:1.85;overflow-wrap:anywhere;}
.post-content .bird-encyclopedia-card .bird-encyclopedia-label {font-size:1.08em;font-weight:700;color:#356a41;margin:0 0 .6em;padding:0;border:0;line-height:1.5;}
.post-content .bird-encyclopedia-card .bird-encyclopedia-name {font-size:1.3em;font-weight:700;color:#233b28;margin:0 0 .1em;padding:0;border:0;line-height:1.5;}
.post-content .bird-encyclopedia-card .bird-encyclopedia-taxonomy {font-size:.94em;color:#526d56;margin:0 0 1em;line-height:1.6;}
.post-content .bird-encyclopedia-card .bird-encyclopedia-description {font-size:1em;color:#273d2b;margin:0;line-height:1.9;}
@media(max-width:600px){.post-content .bird-encyclopedia-card{padding:1.1em 1.15em;margin:1.8em 0 1.2em;border-radius:12px;}}
